måndag 1 januari 2018

Sista dagen

Årsslut 2017

Nu är det snart slut på detta året. Jahaja och var tog det vägen tro? Tiden gick väldigt fort då vi hela våren planerade vår långresa med båten.
Sommaren gick åt att åka båt i åtta veckor, runt Östersjön. Från Karlskrona till Stockholm och vidare till Åland, Finland; Estland, Lettland och över till Fårösund på Gotland. En fantastisk sommar som sent ska glömma. Alla olika intryck och kulturer man mötte. Att få träffa Tove Janssons "Mumintrollet" livs levande i Nådendal i Finland var ju roligt. Eller att se den historiska utvecklingen i Tallin, Estlands huvudstad, med medeltidsstaden bredvid den moderna nya staden som växer fram.

Haapsalu med Peter den Stores järnvägsperrong i trä som är 300 meter lång så att hans följe inte skulle bli blöta om det regnade när besökte denna stad en gång. Eller man tänka tillbaka på Riga i Lettland och deras enorma marknad som bestod av fem stycken gamla zeppelinarhallar, här fanns allt från kött till bildelar.

Hösten 2017
Nu räknar vi ner tiden i huset, mäklare är kontaktad och en första titt är gjord. Städning och framförallt "ATT RÖJA" vinden, källaren och allt där i mellan. Vi kommer att bo på vår båt och i Spanien dör vi har en lägenhet.

Så Gott Jul & Gott nytt År.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar