torsdag 24 december 2020

53 Dagar

 Husbilslivet.

                                Sedan vi ställde upp vagnen på campingen har det varit gråväder ömsom solsken och vackert väder, det har blåst från öster över viken och rakt på oss och det har blåst från väster där vi har skogskullen som läar av. När jag talar om blåst så har det tagit i så att man har svårt att gå rakt.

Campingen håller på att bygga om servicehuset så det är en hel del byggtrafik här, allt ifrån grävmaskiner till lastbilar som levererat material till jobbarna. De gräver och spränger och för ett allmänt oväsen. Det som stör mest är att det blir så lerigt på vägarna där vi går. 


Vi har kommit in i rutinerna med campinglivet. Värmen i husbilen använder vi gasolpannan ifrån Alde som ger en behaglig och jämn värme. Åtgången blir i dagsläget strax över 2 kg om dagen med en utetemperatur på över nollgradigt men för det mesta fyra till sju grader och nattetid ner till som lägst minus två grader. De sista dagarna är det mer åtgång då temperaturen sjunker.
Campingen är ett populärt vandringsområde så att vi ser ju en hel del människor som vandrar förbi, en del nyfikna om hur det är att bo som vi gör.
De första femtiotre dagarna har gått mot sitt slut så nu är det julfirande som står för dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar