fredag 4 december 2020

November

 Utflykter

När Magnus o Pia kommit till deras plats med husbilen på Dragsö camping och när trä däcket och vintertältet på sin plats utanför bilen var det så dags att hitta på äventyr.

Dem hade ju blivit introducerade i geocaching vilket de tyckte var ganska intressant då man fick komma ut till de mest underliga ställen och se saker och ting som man inte trodde existerade.

Denna dag var en sådan dag då det skulle vandras i hemmastaden, Karlskrona.

Denna kylslagna dag var det mössa, långkalsonger och vantar som gällde och vindarna som det brukar i Karlskrona blåser från ALLA HÅLL!!!

Vi följde ett spår som skulle ta oss runt stadens kärna och det skulle letas efter saker att logga.

De i emellanåt kullerstens belagda gatorna i stadens gränder gör ett pittoreskt intryck och en känsla av att det är en gammal stad.



Vandringen började på norra delen av Trossö för att sedan följa vattnet på östra sidan med ett par omvägar in mot centrum. Det letades högt och lågt, bakom och under för att hitta de olika gömmorna.

Detta är ett annat sätt att motionera för att man får använda knoppen också så på detta sätt att hålla igång kommer nog familjen Gullbing att fortsätta med.


Vårt vinterboende från en annan vinkeln.

1 kommentar:

  1. Många sköna långa promenader har det blivit - med avbrott för medhavd fika - men den goa känslan när man kommer hem och sjunker ned i soffan är härlig. Det är också trevligt att komma till ställen som man inte ens visste om trots att man är född och uppvuxen här. 👌

    SvaraRadera